WELKOM !

Fijn dat u hier even komt kijken. Graag wil ik mijzelf en "BRIMA-Handel" aan u voorstellen. Ik ben Jos Schenning en ben met 'Brima-Handel' al geruime tijd actief als wederverkoper van gebruikte en incourante materialen in de meest brede zin van het woord.

Een snel groeiend onderdeel is de 'verkoop van nieuwe én gebruikte klinkers'. Door dit succes hebben we het onderdeel bestratingen afgezonderd van BRIMA-Handel en zelfstandige werknamen gegeven: "KlinkerCentrale" en "KlinkerDirect". Voor meer informatie omtrent deze activiteiten verwijs ik u graag naar www.klinkercentrale.nl en www.klinkerdirect.nl . 

Ondanks de stabiele groei in het onderdeel 'bestratingen' blijven we ook actief in het oorspronkelijke concept. Mocht u materialen willen verkopen en daar zelf niet voldoende tijd voor (of trek in) hebben, neem dan contact met ons op. Door gebruik te maken van het internet hebben we afnemers door het heel Nederland en daar buiten. Of het nu gaat om het ruimen van terreinen, kantoorpanden, loodsen, incourante voorraden of anderszins, wij helpen u graag.
We hebben al met succes ondersteuning verleend bij het ruimen van boerderijen, diverse kantorenflats, huishoudelijke inboedel, failliete boedels en meer. Verder op de site vindt u een fotoreportage van eerdere projecten die u een indruk verschaffen.

Ook interesse en wilt u meer weten middels persoonlijk contact ? Het maakt ons niet uit waar u bent gevestigd, ons werkgebied beslaat heel Nederland??

Neem even contact op en we maken een vrijblijvende afspraak.

Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet,

Jos Schenning
Jos Schenning

 

 

Web
Analytics
Wij plaatsen cookies op uw apparaat voor functionele en analytische doeleinden. We leggen hierbij geen persoonlijke gegevens vast.
Ok