In- en verkoop gebruikte bestratingsmaterialen

Via de winkels op KlinkerCentrale.nl zijn al vele duizenden m2 straatwerk naar een nieuwe eigenaar gebracht. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de betreffende website op www.klinkercentrale.nl . Een voordelig, goed en altijd nog functioneel product tegen een -nagenoeg voor iedereen- passende prijs.

 

Verkoop nieuwe bestratingsmaterialen

Dit onderdeel lijkt een vreemde eend in de bijt, maar is het nadrukkelijk niet. KLINKERDIRECT.NL is duidelijk een aanvulling. Gezien de grote belangstelling die we mogen ervaren voor goedkope gebruikte bestratingsmaterialen blijkt in sommige gevallen de stap naar nieuwe materialen slechts klein. Voor bestellingen kleiner dan 85m2 blijken nieuwe materialen vaak een betere keuze (komt door beperkingen voor kleine hoeveelheden in het transport van gebruikte materialen).

Voor zéér grote projecten is de prijs zelfs nog -beperkt- onderhandelbaar. Voor meer informatie verwijzen we u naar www.klinkerdirect.nl .

 

Daar al deze activiteiten nog altijd aan de orde zijn, is het wellicht zinvol om de beschikbare partijen en materialen op de sites te bekijken. Misschien mogen we u daar wel een keer als geïnteresseerde verwelkomen.

 

Web
Analytics
Wij plaatsen cookies op uw apparaat voor functionele en analytische doeleinden. We leggen hierbij geen persoonlijke gegevens vast.
Ok